Submenu

Jorn Nieuwenhuis ambassadeur mboRijnland bij ‘Dit is mbo

5 keer bekeken

Student Jorn Nieuwenhuis, vorig jaar goudenmedaillewinnaar bij Skills The Finals in de categorie Patissier, vertegenwoordigt mboRijnland als ambassadeur bij ‘Dit is mbo Ambassadeurs 2024’. Dit is een initiatief van de MBO Raad.

Jorn heeft inmiddels zijn opleiding Patissier afgerond en volgt op dit moment de opleiding Zelfstandig Werkend Kok bij mboRijnland. 

 

Jorn Nieuwenhuis: “Ik vind het een hele eer en erg leuk om ambassadeur voor mboRijnland te zijn. We hebben al een leuk idee bedacht om het mbo nog beter op de kaart te zetten.”

 Team Midden  
Alle ambassadeurs, die ieder hun eigen mbo-instelling vertegenwoordigen, zijn onderverdeeld in drie groepen: Noord, Midden en Zuid. Jorn maakt deel uit van team Midden samen met zeven andere studenten. Met elkaar werken zij de komende maanden aan de opdracht om op een creatieve manier te laten zien hoe essentieel vakmensen zijn voor onze samenleving.  

MBO Ambassadeursgala 
Tijdens het MBO Ambassadeursgala op maandag 13 mei krijgt elk team één minuut de tijd om hun idee te presenteren. Het winnende team krijgt de kans het idee uit te voeren bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. 

 

Over ‘Dit is mbo’

In Nederland heeft 40% van de beroepsbevolking ooit een mbo-diploma behaald. Bijna 500.000 studenten worden door ruim 36.000 docenten en instructeurs opgeleid tot één van de 500+ beroepen in uiteenlopende sectoren. Met ‘Dit is mbo’ maken mbo-studenten en -docenten duidelijk hoe leuk én belangrijk het mbo is.

Afbeeldingen

 

Contact

Bezoekadres:
Bètaplein 18
2321 KS Leiden

Postadres:
Postbus 1317
2302 BH Leiden

community@mborijnland.nl

Volg mboRijnland via

          

 

 

Community mboRijnland logo

 

 

Cookie-instellingen