Over de community

Welkom bij de community van mboRijnland. Dit is de plek waar bevlogen vakmensen elkaar ontmoeten. 

Dit is het interactieve online platform van mboRijnland. Studenten, docenten, oud-studenten en onze regionale partners vormen niet alleen een netwerk: wij gaan een stap verder, we zijn een community waarin we samen elkaar verder helpen. We bundelen onze krachten, delen onze ervaring, halen kennis op, vergroten elkaars netwerk en helpen elkaar bij de uitdagingen. 

Zo dragen wij samen bij aan een duurzame inzetbaarheid van vakmensen.

 

 

 

 

 

Omgangsvormen 

Hoe actief je bent in de community bepaal je zelf. Luisteren, lezen, actief deelnemen in discussies, een evenement bezoeken of een workshop volgen, het kan allemaal! Hoe actiever je deelneemt, hoe breder en waardevoller je netwerk zal worden. 

We hebben een aantal omgangsvoorwaarden opgesteld om ervoor te zorgen dat de community voor iedereen aantrekkelijk is en blijft. De zaken die we met elkaar delen zijn constructief, informatief en interessant voor het vakgebied. En natuurlijk houden we het beschaafd.

Lees de voorwaarden

 
 

 

 

 

 

 

Aansprakelijkheid

Deelnemen aan deze community geschiedt geheel op eigen risico van de gebruiker. De berichtgeving van andere gebruikers geeft uitsluitend de persoonlijke mening weer van de betreffende gebruiker en de juistheid of onjuistheid ervan komt geheel voor diens rekening. mboRijnland kan op wat voor manier dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de schade hiervan. 

Kom je een bericht tegen dat naar jouw mening in strijd is met de omgangsvormen? Ga daarover dan niet in discussie, maar meld het bij de community manager door een email te sturen naar community@mborijnland.nl

 
 

 

 

 

 

 

Contact

Bezoekadres:
Bètaplein 18
2321 KS Leiden

Postadres:
Postbus 1317
2302 BH Leiden

community@mborijnland.nl

Volg mboRijnland via

          

 

 

Community mboRijnland logo

 

 

Cookie-instellingen