Submenu

Bedrijven

Ben jij oud-student van mboRijnland of een bedrijf dat een warm hart toedraagt aan jonge professionals en wil je hen helpen hun droom te verwezelijken, meld je je dan bij mij aan, Scarlet van der Kwaak, Coördinator, Skills Heroes mboRijnland en we bespreken de samenwerkingsmogelijkheden.

Heb je nog geen idee hoe je wilt bijdragen, maar lijkt het je wel leuk, lees hieronder een aantal mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan jurylid tijdens de voorronde, of stel je bedrijf ter beschikking voor het oefenen buiten schooltijd. Je kunt je aanmelden als figurant, acteur, patient, lotus of als klant. We hebben alle hulp hard nodig om de studenten goed voor te bereiden op de wedstrijden.  

Naar het formulier

Hierboven op de foto zie je Jorn en zijn docent W. Starreveld in de bakkerij op school. Hier kon je hen vele uren vinden: trainen, trainen en trainen voor de wedstrijd patissier. 

 
 

 

 

Voorbeelden van samenwerkingen

Studenten (in handhaving tenue) voeren opdracht uit. Jury leden (achterin op de foto) beoordelen. De hulpverlener en persoon in rode trui zijn 2 acteurs.  

 

 Student voert handeling uit op patient en jury beoordeelt.
 

 
 

 

Veelgestelde vragen

 
 

Sommige wedstrijden worden op school in de praktijkruimte georganiseerd. Maar bij enkele wedstrijden is dit niet mogelijk en zoekt de organiserende school samen met World Skills Netherlands naar een passende externe locatie. Als er interesse is hiervoor, kan contact opgenomen worden met de Skills Heroes coördinator van mboRijnland: Scarlet van der Kwaak

Sponsoren kan d.m.v. producten of extra begeleiding. Dit is altijd welkom! Neem hiervoor contact op met Scarlet van der Kwaak, Coördinator Skills Heroes mboRijnland.

Ook de organisator van Skills Heroes, World Skills Netherlands is ook altijd op zoek naar bedrijven die betrokken zijn bij het mbo-onderwijs. Meer informatie op Partners in vakmanschap | WorldSkills Netherlands​​​​​​​.

Bij zowel de voorronde, kwalificatiewedstrijd als 'Skills The Finals' is een mix van juryleden nodig. Deels uit het onderwijs en deels uit het bedrijfsleven. Ook oud-deelnemers worden gevraagd om te jureren. Hiervoor kan aangemeld worden via  info@worldskillsnetherlands.nl.

 

 

Een leerbedrijf kan een Skills Heroes deelnemer trainen voor de wedstrijd. Bij zowel de Kwalificatiewedstrijd als Skills The Finals ontvangt de student 4-6 weken van tevoren de Vooraf-informatie. Hierin staat beschreven wat er ongeveer verwacht kan worden en op welke onderdelen lessen of oefening kunnen bijdragen aan een beter resultaat.

Binnen het (leer)bedrijf kan de student de ruimte of materialen krijgen om te trainen. Betrokkenheid en trots vanuit het (leer)bedrijf zullen bijdragen aan een beter resultaat.

Het (leer)bedrijf kan ook contact opnemen met de begeleider van de student of de Skills Heroes coördinator van mboRijnland: Scarlet van der Kwaak

 

 

Als we bij mboRijnland meedoen aan de wedstrijd in dit vakgebied, kan de student zich via school aanmelden. Meer informatie via de coördinator van Skills Heroes bij mboRijnland: skwaak@mborijnland.nlScarlet van der Kwaak.

 

Contact

Bezoekadres:
Bètaplein 18
2321 KS Leiden

Postadres:
Postbus 1317
2302 BH Leiden

community@mborijnland.nl

Volg mboRijnland via

          

 

 

Community mboRijnland logo

 

 

Cookie-instellingen