Submenu

Jorn is niet van suiker!

02-10-2023
37 keer bekeken

Jorn in gesprek met WorldskillsNetherlands. Hij vertelt hoe hij hier gekomen en is en heeft een tip aan jou!

Jorn Nieuwenhuis barst van de ambitie en discipline en doen mee aan de wedstrijd Patissier. Hij gaat voor een top 3 plaats en beschikt over de nuchterheid dat je uiteindelijk niet meer dan je best kunt doen. Wat zijn boodschap is aan anderen die ook aan vakwedstrijden op Europees niveau willen deelnemen? “Als je iets wil, moet je het uiterste eruit halen. Waar het om draait is uren maken. Trainen, trainen, trainen. Dan word je vanzelf beter.” Jorn is voorlopig nog niet uitgestudeerd. Hij wil graag de koksopleiding doen en werkervaring opdoen bij De Burgemeester in Linschoten.

Maar eerst de volgende opdrachten volbrengen op EuroSkills volbrengen. “Vandaag gaan we suiker trekken, vegan petitfours maken en een dessert maken op een bord en in een glas. Gewoon even knallen! En dan zien we wat eruit komt” vertelt Jorn.

Bekijk de foto’s van Jorn

En Jorn heeft het uitstekend gedaan tijdens de Euroskills in Polen. Hij heeft zelfs de Medaille of Excellence ontvangen. Dat betekent dat je meer dan gemiddeld hebt gepresenteerd. We zijn super trots op Jorn en gaan nog veel van hem horen, dat weet ik zeker, aldus Scarlet van der Kwaak, Coördinator Skills Heroes mboRijnland  

Afbeeldingen

 

Contact

Bezoekadres:
Bètaplein 18
2321 KS Leiden

Postadres:
Postbus 1317
2302 BH Leiden

community@mborijnland.nl

Volg mboRijnland via

          

 

 

Community mboRijnland logo

 

 

Cookie-instellingen