Submenu

Olivia komt mooi voor de dag

02-10-2023
36 keer bekeken

Olivia in gesprek met WorldskillsNetherlands tijdens de Euroskills dagen in Polen.

Olivia benut haar avonduren om zich op de volgende wedstrijddag voor te bereiden. Ze blik kritisch maar positief terug op haar eerste dag: “Natuurlijk zijn er dingen die beter kunnen, maar we focussen ons op de positieve dingen. Vandaag is de moeilijkste wedstrijddag voor mij. Gisterenavond heb ik een plannetje gesmeed, dus dat moet goedkomen! Ik ga er volledig voor.”

Wat er de tweede wedstrijddag op haar programma stond is een variatie aan behandelingen en massages. Olivia vertelde: “Vandaag ga ik Madero therapie doen, dat is een massage waarbij je cellulitis kunt wegmasseren. Daarnaast ga ik ontspannende massagetechnieken toepassen, harsen met suikerwax (dat is een heel natuurlijk product) en een anti-aging gezichtsbehandeling doen. Ik ga de dag afsluiten met een French pedicure. Dat is een mooie witte lijn op de puntjes van je nagels.”

De opdrachten moeten binnen een strikt tijdsbestek worden volbracht. Planning is hierbij essentieel: “De tijdsdruk is ontzettend hoog vandaag, daarom is dit voor mij ook een uitdagende dag. Dat betekent slim met je tijd omgaan en elke minuut goed benutten. Als een masker van je gezicht bijvoorbeeld inwerkt doe je ondertussen wat anders.”

Bekijk alle foto’s van Olivia

Olivia heeft de ......plek weten te pakken. We zijn super trots op haar, aldus Scarlet van der Kwaak, coördinator Skills Heroes mboRijnland

Afbeeldingen

 

Contact

Bezoekadres:
Bètaplein 18
2321 KS Leiden

Postadres:
Postbus 1317
2302 BH Leiden

community@mborijnland.nl

Volg mboRijnland via

          

 

 

Community mboRijnland logo

 

 

Cookie-instellingen