Community mboRijnland

Omgangsvoorwaarden

Profiel

Wil je actief deelnemen aan deze community, bijvoorbeeld iets posten, jezelf op geven of reageren op berichten? Registreer je dan! En maak een persoonlijk profiel aan. Om de community verder te helpen is het volledig invullen van je profiel echt een leuke voorwaarde. Zo weet men jou te vinden voor waar jouw interesse en/of expertise ligt. En kunnen mooie verbindingen tot stand komen. 
 

 

 

Omgangsvoorwaarden op een rijtje

Om de community een prettige plek te houden, hebben we een aantal omgangsvoorwaarden opgesteld:

 Praat met elkaar en niet over elkaar

 Hou het respectvol, geen scheldwoorden, geen seksueel getinte opmerkingen

 Deel vanuit je eigen ervaring, en oordeel niet over de ervaring van een ander

 Reclame maken voor producten of diensten zijn niet toegestaan

 Het delen van links t.b.v. acquisitie naar externe pagina's en websites is niet toegestaan

 Weet je niet zeker of je iets mag posten, vraag het dan even vooraf aan de beheerder

 Wordt er toch een post geplaatst waar je aanstoot aan neemt, of die niet past binnen deze huisregels, rapporteer deze dan bij de beheerder
 

Privacy

Profielgegevens zijn alleen inzichtelijk voor geregistreerde gebruikers. Je profiel is alleen vindbaar via de zoekbar in de community en niet in zoekmachines. Pseudoniemen staan we niet toe. Om de community verder te helpen is het volledig invullen van je profiel echt een leuke voorwaarde. Zo weet men jou te vinden voor waar jouw interesse en/of expertise ligt. En kunnen mooie verbindingen tot stand komen.

Moderatie

De community wordt beheerd en gemodereerd door de community managers. Zij kunnen ten allen tijde en zonder overleg of toelichting berichten aanpassen of verwijderen, daar waar zij van mening zijn dat deze in strijd zijn met de omgangsvormen. 

De community managers behouden zich het recht voor om gebruikers, al dan niet tijdelijk, toegang tot de community te ontzeggen wanneer zij zich, naar het oordeel van de community managers, niet aan de omgangsvormen houden.

Aansprakelijkheid

Deelnemen aan deze community geschiedt geheel op eigen risico van de gebruiker. De berichtgeving van andere gebruikers geeft uitsluitend de persoonlijke mening weer van de betreffende gebruiker en de juistheid of onjuistheid ervan komt geheel voor diens rekening. mboRijnland kan op wat voor manier dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de schade hiervan. 

Kom je een bericht tegen dat naar jouw mening in strijd is met de omgangsvormen? Ga daarover dan niet in discussie, maar meld het bij de community manager door een email te sturen naar community@mborijnland.nl

Wij wensen je veel plezier, verbindingen en inspiratie toe!

 
 

 

 

 

 

 

Contact

Bezoekadres:
Bètaplein 18
2321 KS Leiden

Postadres:
Postbus 1317
2302 BH Leiden

community@mborijnland.nl

Volg mboRijnland via

          

 

 

Community mboRijnland logo

 

 

Cookie-instellingen