Allround preventie- of tandartsassistente

16-04-2024
17 keer bekeken 0 reacties

Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn op zoek naar een allround preventie- of tandartsassistente, die eveneens de receptie wil versterken!

Soort bijdrage

Vacature

Bedrijfstak

Assisteren in de zorg

Jouw werkomgeving!
Wij zijn een jonge, moderne praktijk in Den Haag (Bomen- en Bloemenbuurt). Ons hechte team bestaat uit 2 tandartsen, 1 mondhygiëniste, preventie assistenten, tandartsassistenten en receptionistes. Wij vinden persoonlijke aandacht voor onze patiënten heel belangrijk en om dit goed te kunnen bereiken staat het werken in teamverband centraal. Daarnaast vinden we het belangrijk om altijd te blijven leren en jezelf te ontwikkelen.

Wat zijn jouw taken?
Aan de receptie ben je het eerste aanspreekpunt van de praktijk. Het vriendelijk ontvangen van patiënten staat voorop. Daarnaast weet je patiënten professioneel en enthousiast te woord te staan en help je hen met het plannen van afspraken of het beantwoorden van eventuele vragen. Het netjes afhandelen van mail- en telefoonverkeer valt ook onder jouw taken. Naast deze werkzaamheden handel je een aantal administratieve werkzaamheden zelfstandig af.

In de behandelkamer ben je de rechterhand van de tandarts. Je assisteert de tandarts bij alle voorkomende behandelingen. Je bent een aanspreekpunt voor de patiënten en zorgt dat zij zich prettig voelen voor, tijdens en na de behandelingen. Ook zal je een aantal verrichtingen zelfstandig bij de patiënt uitvoeren. Daarnaast draag je zorg voor het instrumentarium en de behandelkamer. Een divers takenpakket waardoor geen dag hetzelfde zal voelen bij onze praktijk!

Wat verwachten we van jou?
Jouw communicatie is zowel in woord als geschrift uitstekend. Daarnaast gaan wij er vanuit dat je een dienstverlenende en patiëntgerichte instelling hebt. Relevante werkervaring in de tandheelkunde is gewenst. Kennis van Exquise (Next Generation) is een pre. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die 32 uur per week beschikbaar is (maandag, woensdag, donderdag en vrijdag). Ook is het belangrijk dat je goed kunt multitasken en makkelijk kunt switchen tussen verschillende werkzaamheden.

Ben je al bekend met deze werkzaamheden? Dan gaan we graag het gesprek met je aan om te kijken of wij jouw nieuwe werkplek kunnen worden.
Heb je deze ervaring nog niet? Geen probleem, we helpen je graag bij het leren van dit mooie vak. We zorgen er samen voor dat je de juiste opleiding haalt. Ben je hierna nog niet klaar met leren kunnen we altijd kijken naar vervolgopleidingen zodat jij je kan blijven ontwikkelen en jij je eigen groeipad kan bepalen.

Wat bieden wij?
Tandartspraktijk De Residentie is een persoonlijke, warme en kleinschalige tandartspraktijk met 3 stoelen waar patiënten persoonlijk worden benaderd en behandeld. Je auto parkeer je gratis in de straat, maar ook met het OV is onze praktijk goed te bereiken. Ons enthousiaste team van medewerkers verwelkomt je en laat je meteen thuis voelen!

Ben je geïnteresseerd? Stuur jouw motivatiebrief met CV naar info@tandartspraktijkderesidentie.nl en dan nemen wij contact met je op. Wij kijken er naar uit om kennis met je te maken, de deur staat altijd voor je open! Twijfel je nog? Kom gerust een dagje met ons meelopen en kijk zelf of wij bij jou passen.

Adres:
Tandartspraktijk de Residentie
Morsestraat 2
2517 RZ Den Haag

 

Website

Afbeeldingen

0  reacties

 

Contact

Bezoekadres:
Bètaplein 18
2321 KS Leiden

Postadres:
Postbus 1317
2302 BH Leiden

community@mborijnland.nl

Volg mboRijnland via

          

 

 

Community mboRijnland logo

 

 

Cookie-instellingen