IT Support Specialist

02-04-2024
14 keer bekeken 0 reacties

Wil jij jouw passie voor IT combineren met een hart voor het helpen van mensen? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons dynamische Managed Services team bij Previder zakelijke markt en gezondheidszorg in Vianen!

Soort bijdrage

Vacature

Bedrijfstak

ICT

Wat ga je doen?

Bij Previder draait alles om passie en kwaliteit in IT. Wij ondersteunen onze klanten door heel Nederland. Als specialist in datacenter- en werkplekdienstverlening begrijpen wij als geen ander hoe technologie de productiviteit en effectiviteit van organisatie kan verbeteren.

Met meer dan vijftien jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor klanten in de zakelijke markt en gezondheidszorg van elke omvang. Onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe communicatielijnen maken ons een sterke samenwerkingspartner.

Stel je voor: 

  • Je werkt samen met een team van twaalf collega's binnen Managed Services en hebt volop de mogelijkheden om te leren en jezelf verder te ontplooien. Jouw teammanager ondersteunt je daarin. 
  • Je hebt te maken met een diversiteit aan IT-omgevingen en hierdoor kan je leercurve al snel gaan. 
  • Als IT Support Specialist communiceer je met klanten om te achterhalen waar ze tegenaan lopen en welke ondersteuning ze nodig hebben. De problemen waarvoor jij een oplossing zoekt zijn bijvoorbeeld: "Mijn e-mail wordt niet meer verstuurd, "de printer doet het niet en "My SQL is niet bereikbaar".
  • Vervolgens los je de melding op of routeer je of zet je door naar de juiste IT Support Specialisten in het team. Denk hierbij aan specialisaties zoals Windows Server, Azure, Fortigate Firewall, Microsoft Intune, Microsoft 365, Connectivity, Cloudservers en Webhosting.
  • Je dagelijkse werkzaamheden omvatten onder andere het aanmaken, wijzigen en verwijderen van accounts, evenals het verlenen van toegang tot applicaties, servers, datamappen en mailboxen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor remote inloggen en het oplossen van problemen door te troubleshooten en de oorzaak van (technische) issues te achterhalen.
  • Je werkgebied strekt zich uit tot IAAS, PAAS en SAAS, inclusief onder anderen Microsoft 365-werkplekken (zoals MS Teams en SharePoint), print- en telefonieoplossingen, Fortimail, Exchange en Veeam.
  • Je hebt 1 maal per twee maanden een standbydienst.

Website of  Solliciteer direct!

Afbeeldingen

0  reacties

 

Contact

Bezoekadres:
Bètaplein 18
2321 KS Leiden

Postadres:
Postbus 1317
2302 BH Leiden

community@mborijnland.nl

Volg mboRijnland via

          

 

 

Community mboRijnland logo

 

 

Cookie-instellingen