Allround Operator Verpakkingsmachines kaasfabriek Woerden

02-04-2024
6 keer bekeken 0 reacties

Als Allround Operator ben je inzetbaar op alle type verpakkingslijnen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele productieproces. Je stelt de verpakkingslijnen zorgvuldig in en draagt zorg voor voldoende grondstoffen en verpakkingsmateriaal.

Soort bijdrage

Vacature

Bedrijfstak

Techniek

Tijdens het productieproces controleer je voortdurend de kwaliteit van het eindproduct en bereid je de volgende productierun voor.

Grozette staat bij de klanten bekend om zijn flexibiliteit en kwaliteit. Het is daardoor heel goed mogelijk dat je meerdere keren per dienst de productielijn moet ombouwen. Tevens ben je in staat om kleine storingen te verhelpen en zorg je voor een schone werkomgeving.

Op de inpakafdeling van Grozette hebben wij negen verpakkingslijnen staan. Hier wordt een groot deel van ons assortiment verpakt. Er wordt gewerkt in een 2-ploegendienst, bij extreme drukte in 3-ploegendienst. De hierbij horende ploegentoeslag is 10% bij 2 ploegen en 20% bij 3 ploegen.


Wat heb je nodig?

 • Een aantal jaren werkervaring als Operator, bij voorkeur in de foodsector
 • Een oog voor kwaliteit en rendement
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Flexibiliteit
 • Technisch onderlegd
 • Een proactieve en initiatiefrijke houding

Wat biedt Grozette?

 • Een marktconform salaris tussen €2500 - €2900
 • Een dynamische werkomgeving in een prachtige nieuwe fabriek met afwisselende taken.
 • Werken bij een professionele organisatie met een gezellige en informele werksfeer.
 • Ruime doorgroeimogelijkheden
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij het uitvoeren van de werkzaamheden

Over Grozette

Grozette B.V. is de leverancier van verse en lang houdbare kaasproducten. Grozette produceert sinds 1963 kaasproducten voor de voedingsindustrie, foodservice en Retail. Ons assortiment bestaat uit verse en lang houdbare kaaspoeders en geraspte kaas. Naast het Grozette merk worden ook producten onder private label gemaakt. Onze producten worden naar meer dan 30 landen geëxporteerd.

Sinds 3 jaar bevindt het hoofdkantoor en productie van Grozette zich in een nieuwe fabriek in Woerden. Daarbij staat duurzaamheid van het kantoor, de producten en natuurlijk onze medewerkers voorop!

Dus wil jij werken in een dynamische en werkomgeving in een nieuw en duurzaam pand? Solliciteer via de solliciteer button! Deel je CV en korte toelichting op je motivatie met Christa Buis via christa.buis@grozette.nl.

Bekijk hier alle vacatures bij Grozette

 

Afbeeldingen

0  reacties

 

Contact

Bezoekadres:
Bètaplein 18
2321 KS Leiden

Postadres:
Postbus 1317
2302 BH Leiden

community@mborijnland.nl

Volg mboRijnland via

          

 

 

Community mboRijnland logo

 

 

Cookie-instellingen