Deelnemen aan onderzoek

54 keer bekeken

Lijkt het jou leuk om jouw kennis en ervaring te delen met het onderwijs en bedrijfsleven? Dan zit je hier goed. Binnen mboRijnland wordt gewerkt met enkele practoraten.

Wat is een practoraat?

Een practoraat is een expertiseplatform binnen een mbo-instelling waar praktijk(gericht) onderzoek wordt uitgevoerd naar innovatie en verbeteringen in het onderwijs en een goede aansluiting van het mbo op de arbeidsmarkt. Doel is het verspreiden van kennis en innovatie, en opleiden tot innovatief vakmanschap.

Een practoraat bestaat uit een ‘kenniskring’ met een practor en docent-onderzoekers. Ook docenten, (oud-)studenten en partners vanuit het (regionale) bedrijfsleven zijn actief betrokken. Het practoraat slaat de brug tussen onderwijs, onderzoek en (regionale) bedrijfsleven. 

Meer weten klik hier

Hoe werkt het?

Bij je registratie geef je aan dat je wil deelnemen aan onderzoek. Wanneer vanuit een van de practoraten een vraag komt voor studenten, dan geven wij jouw naam door. De practor benadert jou en geeft uitleg over het onderzoek en jouw rol hierin. Daarna kan je beslissen of je hieraan wilt deelnemen.

Practoraten binnen mboRijnland

 

Contact

Bezoekadres:
Bètaplein 18
2321 KS Leiden

Postadres:
Postbus 1317
2302 BH Leiden

community@mborijnland.nl

Volg mboRijnland via

          

 

 

Community mboRijnland logo

 

 

Cookie-instellingen