Gastles geven

102 keer bekeken

Lijkt het jou leuk en leerzaam om jouw kennis die je hebt opgedaan tijdens het werken te delen met studenten van mboRijnland ? Dat kan in de vorm van een gastles.

Wat houdt het in?

Veel oud-studenten geven aan dat zij juist de gastlessen tijdens hun opleiding nog goed kunnen herinneren; de praktijk in het leslokaal. Een gastles kan gegeven worden in de loopbaanlessen, maar ook tijdens vakinhoudelijke lessen.

Stel de les gaat over de longen, hoe interessant is het als jij, die op de longafdeling in een ziekenhuis werkt, hierover kan vertellen! Zo horen de studenten wat zij leren daadwerkelijk wordt toegepast in de praktijk. En niets is leuker als het door een oud-student van de opleiding gegeven wordt, toch?

Ook de stappen die jij in jouw loopbaan tot nu toe hebt genomen, zijn inspirerend voor de studenten. Wat heb je gedaan om je eerste baan te krijgen? Hoe vergroot je je netwerk? Wat je geleerd hebt, pas je dat nu ook toe? Zomaar een greep uit vragen die jij kunt beantwoorden.

Hoe werkt het?

Als je het schuifje aanzet en bij je profiel aangeeft wat jouw expertise is, dan zal de Community ambassadeur contact met je opnemen om je aanbod verder te bespreken en te bekijken hoe dit het beste in het onderwijs past. Om vervolgens praktische afspraken te maken (wanneer en waar).

 

Afbeeldingen

 

Contact

Bezoekadres:
Bètaplein 18
2321 KS Leiden

Postadres:
Postbus 1317
2302 BH Leiden

community@mborijnland.nl

Volg mboRijnland via

          

 

 

Community mboRijnland logo

 

 

Cookie-instellingen