Meehelpen organiseren

74 keer bekeken

We zijn een piepjonge community en willen graag activiteiten organiseren waar onze leden behoefte aan hebben. Organiseert jouw bedrijf een event dat interessant is voor onze (oud-)studenten of medewerkers? Dan komen we graag met elkaar in contact.

De activiteiten kunnen zeer divers zijn, fysiek of online zijn. Denk bijvoorbeeld aan een reünie met oud-klasgenoten, een lezing, workshop, en een ander wil zich bijscholen. Er kan behoefte zijn aan een banenmarkt of een event met de laatste ontwikkelingen in het vak of werkveld.

Dit zijn voorbeelden van activiteiten binnen de community die we kunnen organiseren voor en door de leden.

Deze activiteiten worden bij voorkeur georganiseerd door onze (oud-)studenten en medewerkers zelf, en dat kan soms niet zonder de ondersteuning van bedrijven. Een bijdrage kan inhoudelijk zijn of via het beschikbaar stellen van faciliteiten of (financiële) middelen

Hoe werkt het?

Bij je registratie geef je aan dat je wil helpen organiseren. Zodra er een verzoek voor een activiteit komt, word je door ons benaderd en krijg je uitleg over de activiteit, de planning en jouw (mogelijke) rol hierin. Vervolgens beslis je of je wil participeren.

Of als jezelf een activiteit hebt die interessant is voor onze (oud-)studenten, mail dan naar community@mborijnland.nl en wij nemen contact met je op.

Afbeeldingen

 

Contact

Bezoekadres:
Bètaplein 18
2321 KS Leiden

Postadres:
Postbus 1317
2302 BH Leiden

community@mborijnland.nl

Volg mboRijnland via

          

 

 

Community mboRijnland logo

 

 

Cookie-instellingen