Gastles geven

92 keer bekeken

Lijkt het jou leuk en leerzaam om jouw kennis die je hebt opgedaan tijdens het werken te delen met studenten van mboRijnland ? Dat kan in de vorm van een gastles.

Wat houdt het in?

Veel studenten geven aan dat zij juist de gastlessen tijdens hun opleiding zo interessant vinden; de praktijk komt echt het leslokaal binnen. Een gastles kan gegeven worden in de loopbaanlessen, maar ook tijdens vakinhoudelijke lessen.

Voorbeeld: Stel de les gaat over de longen, hoe interessant is het als jij, die op de longafdeling in een ziekenhuis werkt, hierover kan vertellen! Zo horen de studenten wat zij leren daadwerkelijk wordt toegepast in de praktijk.

Tijdens deze gastles maak je de studenten bekend met het bedrijf, de werkplek. Mochten jullie stageplaatsen hebben, dan kan je dit altijd vermelden. Wie weet loopt in de nabije toekomst een student van mboRijnland stage bij jou of verwelkom je deze als de nieuwe collega.

Hoe werkt het?

Als je het schuifje aanzet, dan zal de Community ambassadeur contact met je opnemen om je aanbod verder te bespreken en te bekijken hoe dit het beste in het onderwijs past. Om vervolgens praktische afspraken te maken (wanneer en waar).

Afbeeldingen

 

Contact

Bezoekadres:
Bètaplein 18
2321 KS Leiden

Postadres:
Postbus 1317
2302 BH Leiden

community@mborijnland.nl

Volg mboRijnland via

          

 

 

Community mboRijnland logo

 

 

Cookie-instellingen