Lasrobotprogrammeur

92 keer bekeken 0 reacties

Werk jij als lasser, werkvoorbereider of engineer in de metaalindustrie? En wil jij je verder ontwikkelen als lasrobotprogrammeur? Dan is deze nieuwe cursus voor jou op maat gesneden.

Samen met de belangrijkste bedrijven en mbo-opleiders in de regio Midden-Holland is deze 16-daagse cursus ontwikkeld. De cursus is uniek in zijn soort en de eerste echte merkonafhankelijke en uniforme (las)robotcursus in Europa.

De nadruk van de cursus ligt op Digital Twin-technologie. Met behulp van CAD/ CAM software wordt de lasrobot in een digitale omgeving (de Digital Twin) geprogrammeerd. De lesstof is zo samengesteld dat de meest voorkomende lasrobotmerken aan bod komen. De lesstof omvat 8 modules en kent zowel theoretische laskennis als praktische programmeeropdrachten. Je leert werken met offline programmeersoftware, lasmallen en een lasrobot. De theoretische lesstof is bereikbaar via een online platform (e-learning). Je kunt zo thuis gericht leren maar kan ook via hetzelfde platform eenvoudig contact houden met je docent.

Deze cursus wordt gegeven voor mboRijnland. 

Afbeeldingen

Techniek & ICT

 

Contact

Bezoekadres:
Bètaplein 18
2321 KS Leiden

Postadres:
Postbus 1317
2302 BH Leiden

community@mborijnland.nl

Volg mboRijnland via

          

 

 

Community mboRijnland logo

 

 

Cookie-instellingen