Ontdek Je Toekomst bij ASVZ: One Stop Job voor mensen met een MBO niveau 4 zorgdiploma!

13 keer bekeken 0 reacties

Begin

13-03-2024 om 15:00

Einde

13-03-2024 om 19:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Tielweg 3, 2803 PK in Gouda

en je op zoek naar een betekenisvolle loopbaan waarin je een positieve impact kunt maken in het leven van anderen? Wil je werken voor een organisatie die toegewijd is aan het bieden van zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking? Grijp dan nu je kans en ontdek je toekomst!

Kom kennismaken en heb direct je sollicitatiegesprek. Aan het einde van de One Stop Job hopen we dat je met een glimlach en een baan naar huis gaat! Belangrijk is wel dat je je CV meeneemt naar de dag zelf. 

ASVZ nodigt je van harte uit voor onze One Stop Job voor Persoonlijk Begeleiders op 13 maart 2024 In Gouda. Op deze dag kun je kennismaken met ASVZ, wie we zijn, ons behandelmodel Triple-C en hoe wij vormgeven aan het verbeteren van de levenskwaliteit van onze bewoners. 

 

Wat kun je verwachten?

Informatie: Leer alles over ASVZ, onze missie en visie, en de zorg die we aanbieden.

Ontmoet het Team: Maak kennis met jouw toekomstige collega's en ontdek wat het betekent om deel uit te maken van de ASVZ-familie.

Sollicitatiegesprekken: Er is de mogelijkheid om een direct sollicitatiegesprek te voeren en te ontdekken of er een goede match is tussen jou en ASVZ.

Match en Verdere Stappen: Als wij beide positief zijn, kijken we samen naar welke woning en groep bewoners het beste aansluit bij jouw interesses en mogelijkheden. We bespreken dit direct met jou. 
En we plannen direct een eerste meeloopdienst in, zodat je een voorproefje kunt krijgen van het dagelijkse werk bij ASVZ.
We verzamelen daarna alle gegevens die nodig zijn voor de VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) aanvraag. Neem daarom ID-kaart of paspoort vast mee.

Voor vragen of meer informatie kun je contact met Erwin den Besten, recruitment co√∂rdinator via 06-20192972 of met Afdeling Recruitment via 0184-491935. Ook kun je mailen naar recruitment@asvz.nl

Direct solliciteren

0  reacties

 

Contact

Bezoekadres:
Bètaplein 18
2321 KS Leiden

Postadres:
Postbus 1317
2302 BH Leiden

community@mborijnland.nl

Volg mboRijnland via

          

 

 

Community mboRijnland logo

 

 

Cookie-instellingen