Oproep: vrijwilligerswerk bij stichting Move

78 keer bekeken 0 reacties

Move koppelt studenten aan kinderen die minder kansen krijgen dan hun leeftijdsgenoten. Ze duiken in elkaars leefwereld, ontdekken hun talenten en komen samen in actie voor een ander. In onze projecten, gericht op kansengelijkheid en burgerschap, verkleinen we de kloof in de maatschappij.

Soort bijdrage

Bijbaan

Bedrijfstak

Assisteren in de zorg
Maatschappelijke Zorg
Sociaal Werk

Move zet zich in voor kinderen en jongeren van 10 tot 16 jaar die minder kansen krijgen dan hun leeftijdsgenoten. In onze doorlopende leerlijn van maatschappelijke projecten ontdekken zij hun talenten en welke waardevolle positie zij in de samenleving kunnen innemen.

Lees meer over de projecten!

Wie zijn wij

Stichting Move werd opgericht door studenten van roeivereniging Orca in Utrecht.

De aanleiding was een succesvol project in de wijk Hoograven, waarin kinderen en studenten zich samen inzetten voor de buurt. De twee groepen, die normaal gesproken niet met elkaar in aanraking komen, leerden elkaar kennen en zagen wat ze samen konden bereiken.

Na dit succes werd Stichting Move opgericht. Met als doel om door heel Nederland projecten te starten, en dat is gelukt!

Vrijwilliger worden?

Wil jij naast je studie of werk een maatschappelijke bijdrage leveren, je talenten ontwikkelen, je netwerk vergroten en werken aan je CV? Word dan vrijwilliger bij een Move-project! Je kunt op verschillende manieren meedoen. Er is altijd een project dat past bij jouw interesses en beschikbare tijd.

Meld je aan 

 

Afbeeldingen

0  reacties

 

Contact

Bezoekadres:
Bètaplein 18
2321 KS Leiden

Postadres:
Postbus 1317
2302 BH Leiden

community@mborijnland.nl

Volg mboRijnland via

          

 

 

Community mboRijnland logo

 

 

Cookie-instellingen