Bedrijvendag ICT

71 keer bekeken

Op 12 april jl. hadden studenten in de IT branches bij LLokaal - initiatief van mboRijnland - de kans om elkaar en bedrijven te ontmoeten. Bedrijven die werknemers of stagiairs zochten konden zichzelf voorstellen aan de studenten.

In Leiden wordt ongeveer drie keer per jaar de Leidse Onderwijstafel georganiseerd. Bestuurders, directeuren, wethouders en teamleiders worden uitgenodigd om m.b.t. een thema het gesprek met elkaar aan te gaan. Het betreft dan altijd mensen uit of rondom het onderwijs. Van peuterspeelzaal tot universiteit. Er was ook deze keer een rijke schakering van organisaties en functies aanwezig.

Op 12 april jl. was voor de studenten een parcours uitgezet en per tafel stond er een bedrijf klaar om alle vragen te beantwoorden en informatie te delen. College Techniek en ICT van mboRijnland organiseerde het evenement, onder leiding van Eric Lakerveld en Ruben Bostelaar. En met succes! Het was mooi om te zien hoeveel energie en resultaten de gesprekken tussen bedrijven en studenten opleverden.

Verbindingen zijn gelegd, afspraken zijn gemaakt en plannen zijn gesmeed.

 

   

Afbeeldingen

 

Contact

Bezoekadres:
Bètaplein 18
2321 KS Leiden

Postadres:
Postbus 1317
2302 BH Leiden

community@mborijnland.nl

Volg mboRijnland via

          

 

 

Community mboRijnland logo

 

 

Cookie-instellingen