Gezocht Doktersassistente 2-3 dagen per week

12-03-2024
10 keer bekeken 0 reacties

Voor onze praktijk in Oegstgeest zoeken wij per 1 april 2024 een enthousiaste, gezellige, gediplomeerde doktersassistente voor 2-3 dagen per week. Leerlingen die dit jaar examen doen zijn van harte uitgenodigd om te solliciteren!

Soort bijdrage

Vacature

Bedrijfstak

Assisteren in de zorg

Ons team bestaat uit 2 huisartsen, een waarnemer, een huisarts in opleiding, twee POH-S, een POH-GGZ en 3 doktersassistentes.
Het is de bedoeling dat jij ons team gaat versterken zodat er elke dag 2 doktersassistentes in de praktijk werkzaam zijn.
Het takenpakket omvat administratieve werkzaamheden en diverse medische handelingen. De assistente heeft twee keer per dag een eigen spreekuur.

Onze praktijk laat zich omschrijven als een laagdrempelig benaderbare, kleinschalige huisartsenpraktijk in het hartje van Oegstgeest. Wij hebben ruim 4000 patiënten. Het creëren van een goede sfeer, zowel met de patiënten als met elkaar staat hoog in ons vaandel. Neem vooral een kijkje op onze website om een indruk te krijgen.

Wij bieden je een salaris conform de CAO-huisartsenzorg, de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen en een goede werksfeer.

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature bel dan even met één van ons: 071-5173994, dan kunnen wij je alle informatie geven. Graag zien we een motivatiebrief en CV tegemoet.

Wij hopen van je te horen!

Solliciteer direct

Afbeeldingen

0  reacties

 

Contact

Bezoekadres:
Bètaplein 18
2321 KS Leiden

Postadres:
Postbus 1317
2302 BH Leiden

community@mborijnland.nl

Volg mboRijnland via

          

 

 

Community mboRijnland logo

 

 

Cookie-instellingen