Startup Play

Startup Play bestaat uit twee verschillende onderdelen: de persoonlijke coaching en de interactieve sessies.

De coaching krijg je van Sander Kuin, de Activatiemanager van PLNT en Startup Play Lead of onze andere Activatiemanager Micha Heilman. Deze coaching sessies vinden plaats bij PLNT Leiden en plan je samen met je toegewezen coach en je startup team in. Tijdens deze sessies krijg je de begeleiding die jij nodig hebt om alles uit het programma te halen.

In totaal zijn er 5 interactieve sessies, op donderdagen van 14.00 tot 18.00 uur bij PLNT. De sessies bestaan uit verschillende workshops om jouw idee concreet te maken. Zo werk je aan vraagstukken en kijk je samen met de andere deelnemers waar je tegenaanloopt en hoe je aan (ondernemerschaps)problemen werkt. Op deze manier leer je van elkaar en help je elkaar.

Na afloop van iedere sessie sluit je aan bij dé netwerkborrel van Leiden! Bij deze borrel ontmoet je de PLNT-Community en maak je kennis met onze startups, partners, studentenvereniging PLNT Students en natuurlijk het PLNT team. Met mooi weer is deze op onze groente daktuin The Roof en met minder weer is deze in ons lunchcafé Midi.

Meld je aan

 Let's meet!

 Heb je vragen over Startup Play?

Stel ze aan Sander!

 
 

 

 

Concrete stappen om je startup op te richten

Je wilt een eigen bedrijf starten, maar waar moet je beginnen? Wat maakt jouw startup succesvol? Tijdens Startup Play leer je hoe je het beste uit jouw idee haalt: 

  • Je leert je doelgroep beter kennen en weet wat de behoefte is.

  • Vervolgens zie je ‘the bigger picture’ en weet je globaal wat er nodig is om jouw idee om te zetten tot een startup.
  • Je gaat aan de slag met je business model en leert hoe je een pitch deck maakt.
  • Tenslotte leer je experimenteren en de resultaten te beoordelen. Bovendien ga je werken met ondernemerstools binnen de Design Thinking Methode.

 

 

Waar & wanneer:

Het programma Startup Play duurt 3 maanden en bestaat uit 5 sessies. Deze geven we donderdagmiddag bij PLNT Leiden. De coachingsgesprekken plan je samen met je mentor in. 

We stellen daarnaast voor om elke week 8 uur te besteden aan leren, in contact komen met mensen en het concretiseren van je idee. Het resultaat hangt samen met de tijd die je eraan besteedt.

Benieuwd naar de precieze data? Voor zowel de eerste als tweede ronde van Startup Play 2024 vind je deze in de brochure.

Meer informatie


 

 


 

Contact

Bezoekadres:
Bètaplein 18
2321 KS Leiden

Postadres:
Postbus 1317
2302 BH Leiden

community@mborijnland.nl

Volg mboRijnland via

          

 

 

Community mboRijnland logo

 

 

Cookie-instellingen