EXPLORE

Take a Tour!

Interactieve rondleiding

Ontdek de wereld van ondernemerschap met een interactieve rondleiding door PLNT van PLNT Students. Speciaal voor mbo-studenten is er een interactieve tour van anderhalf uur door PLNT. Tijdens deze tour kunnen studenten zich onderdompelen in de wereld van ondernemerschap!

De student is aan het einde van de rondleiding helemaal op de hoogte van wat PLNT Students allemaal te bieden heeft! Namelijk een co-working plek, workshops en nog veel meer evenementen.

De student kent ook alle ins en outs van de verschillende ondernemingsprogramma's binnen PLNT. De student is vastberaden zijn briljante ideeën tot leven te brengen en wil graag een eigen start-up beginnen.

Over PLNT

PLNT inspireert, faciliteert en ondersteunt gepassioneerd talent om innovatieve ideeën te ontwikkelen, met de potentie om succesvol ondernemer te worden.

Dat doen ze door het maken van programma’s, het hosten van events, het delen van kennis, creëren van een netwerk en het opbouwen van een sterke community van changemakers: individuen die de wereld met nieuwe ogen zien, zonder angst voor het onbekende.

Zij streven ernaar om een centrale hub te zijn waar dromers en doeners samenkomen om baanbrekende ideeën te smeden en te cultiveren.

Docenten kunnen zich aanmelden bij Avinash Gajadhar via de button:

Aanmelden

 

 


 

Contact

Bezoekadres:
Bètaplein 18
2321 KS Leiden

Postadres:
Postbus 1317
2302 BH Leiden

community@mborijnland.nl

Volg mboRijnland via

          

 

 

Community mboRijnland logo

 

 

Cookie-instellingen